Menu

Nabídka sezonních produktů

Nabízíme širokou škálu sezonních zemědělských produktů jako jsou čerstvé brambory, kukučice obilí a další  plodiny přímo z námi obhospodařovaných polí. Jsme stabilní rodinná společnost, která se již více než 30 let specializuje na rostlinnou a živočišnou výrobu.

LET HOSPODAŘENÍ

„Stabilní společnost s více než 30ti lety zkušeností v oblasti zemědělství. S láskou a péčí pěstujeme širokou škálu sezonních zemědělských produktů.“

ŽIVOČIŠNÁ VÝROBA

Jsme odborníci na živočišnou výrobu a spolehlivě se jí věnujeme. Naše společnost Jasanka s.r.o. má více než 30 let zkušeností v této oblasti. Nově jsme vybudovali moderní kravín s kruhovou dojírnou.

BIOPLYNOVÁ STANICE

Jsme hrdí na to, že provozujeme moderní a ekologickou bioplynovou elektrárnu. S využitím biologického odpadu a obnovitelných zdrojů energie přeměňujeme materiály na čistou a udržitelnou elektřinu.

ROSTLINNÁ VÝROBA

Na našich i nám svěřeným polích s radostí pěstujeme širokou škálu sezonních zemědělských produktů, jako jsou čerstvé brambory, sladká kukurice a mnoho dalších plodin. 

POHOSTINSTVÍ

Pořádáme oslavy, svatby, myslivecké a hasičské plesy. Udržujeme dlouholetou kvalitu poskytovaných služeb. U nás se můžete spolehnout na profesionální prostředí a skvělou atmosféru. Kontaktujte nás pro více informací a rezervace.

KONTAKTUJTE NÁS

Pokud máte nějaký dotaz, nebo Vás cokoli zajíma, neváhejte nás oslovit.